Blog de Juan Fernández

De todo un poco, como en botica. Apuntes medioseculares, donde, por hablar, se habla hasta del gobierno. Este blog cuenta con la bendición de los siguientes santos: San Woody, San Humphrey, San Frank McCourt, Santa Almudena, Grande de España, patrona de los canadienses, y Santa Dorothy Parker. Borrachos y borrachas de sombra negra, abstenerse.

Mi foto
Nombre:
Lugar: Madrid, Spain

viernes, agosto 01, 2008

ESCONDIDOS EN BRUJAS


No pierdan ni un segundo con este liblog y vayan a ver esta desconcertante y formidable película anglobelga. Ya me contarán.

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hi aniré, no pose mai en dubte la teua opinió sobre les pel·lícules, però si he de ser sincera, m'he quedat un poc decebuda. Sempre m'han agradat molt les teues critiques i en aquesta ocasió l'he tirat en falta. Son meravelloses, així com les resenyes literaries. Fantàstiques.

23:07  
Blogger Juan Fernández Sánchez said...

Es que, en esta ocasión, cualquier comentario previo desvelaría parte del enigma. A esta película hay que ir con la mente en barbecho.

10:30  
Anonymous Anónimo said...

O.K.

17:36  
Anonymous Anónimo said...

He gaudit molt amb aquesta proposta.La pel·lícula té un to sarcàstic, grotesc, i al mateix temps és d'una tendresa increïble. El personatge que més m'ha enganxat és Ferran Auberni.
El pitjor de tot és que m'he quedat amb unes ganes terribles de viatjar de nou a aquesta meravellosa ciutat.

18:06  

Publicar un comentario

<< Home